Mrt

"Bu vatan, toprağın kara bağrında
Sıradağlar gibi duranlarındır,
Bir tarih boyunca onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir."

Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğünü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen kınalı kuzularımızı minnet ve saygıyla anıyoruz.

Okulumuzda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

10-A ve 9-B sınıfları ile TBA atölyesinde makinaların tanıtımı , ahşap kesimi ve boyaması etkinliği yapıldı . Aziz Güler hocamıza , Emine Ceyhan hocamıza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz

11-B sınıfı ile Tba atölyesinde  ahşap kesim ve boyama etkinliği yaptık

Mrt

Pi günü, matematikte kullanılmakta olan sabit pi sayısı anısına özel bir gün olarak kabul edilmektedir. 14 Mart tarihinin π sayısı olan 3,14’ e benzemesi, bu tarihin tüm dünyada Pi Günü olarak kutlanmasına neden olmuştur.

Okulumuzda hazırlanan Pi Günü etkinliklerinde emeği geçen tüm Matematik öğretmenleri ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kurumumuzda 9.sınıflar arası bilgi yarışması 9/ATP, 9/B, 9/C sınıflarının katılımıyla düzenlenmşitır. Yarı finale çıkan sınıflarımız 9/B ve 9/C olmuştur.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın kabulünün 103.yılında milli birlik bilinciyle hazırladığımız programımızda "Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın." diyen Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u minnet ve rahmetle andık.

Onun kelimeleri kalplerimizde sonsuza kadar birer bayrak gibi dalgalanacaktır.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2024 Tübitak Bilim Söyleşileri programı kapsamında, okulumuzda, İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü İstatistik Ana bilim Dalı öğretim görevlisi Prof. Dr. Sema ULUTÜRK AKMAN tarafından “İstatistik Okurayazarlığı” konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Kedisine teşriflerinden ve faydalı söyleşisinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında, Bayrampaşa Genç Yeşilay gönüllüleri tarafından “Akran Eğitimi” temalı eğitim gerçekleştirildi.. Başta teknoloji bağımlılığı olmak üzere, bağımlılıklarla mücadele hakkında öğrencilerle interaktif bir eğitim gerçekleştirilmiştir.. Emeği geçen yeşilay görevlilerine, okulumuz öğretmenlerine ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz..

2023-202 eğitim öğretim yılı 2. Döenm sınav takvimi

Mrt

Mavi Marmara gazisi Sn.Ramazan KAYAN hocamızı okulumuzda ağırladık. Kıymetli hocamız, öğrencilerimizle Mavi Marmara şehidi Furkan DOĞAN örneğinde müslüman genç teması üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Değerli paylaşımlarından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda tüm öğrencilerimize isg eğitimi vermiştir.

Şbt

6 Şubat depreminde binlerce insanımız vefat etti. Geride pek çok acılı yürek, yıkılan ev, harap şehirler kaldı.

Depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyoruz. Afetlere karşı gelecek nesillerin duyarlı olması için çaba sarfediyoruz.

Eyl

2023 2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi öğretmenler kurul toplantısı okul müdürümüz Ömer Çalışkan başkanlığında, idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Eyl

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönem karne dağıtım töreni düzenlenmiştir. Tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize emek ve özverileri için teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimizi de bir dönem boyunca göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik eder, iyi tatiller dileriz.