İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönem karne dağıtım töreni düzenlenmiştir. Tüm idarecilerimize ve öğretmenlerimize emek ve özverileri için teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimizi de bir dönem boyunca göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik eder, iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda Veli Akademileri   kapsamında “ Bağımlılık nedir? Nasıl oluşur? Bağımlılar neler yaşar? “ temalı eğitim gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen okulumuz Rehber Öğretmenlerine ve eğitime katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri 12. sınıf öğrencilerimizin üretmiş oldukları çocuk giyim ürünleri okulumuzda sergilenmektedir.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Betül AKMAN “Siyer-i Nebî” yarışmasında Bayrampaşa İlçesi’nde 3. olmuştur.

Kendisine ve çalışmalarına rehberlik eden öğretmeni Büşra ABİK’e teşekkür ederiz.

Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü öğrencisi Emine GÜLER Grafik ve Fotoğrafçılık Alanı ile Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimizle kendi kariyer yolculuğuna ve fotoğrafçılık alanına dair bir söyleşi düzenlemiştir.

Kendisine ve organizasyonda emeği geçen öğretmenimiz Fatmanur TAK’a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda “Diyabet, Obezite, Sağlıklı, Dengeli ve Yeterli Beslenme” konulu seminer düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Elif ÖZALP’e teşekkür ederiz.

Ara

Grafik ve Fotoğraf alanı öğrencilerimizin Filistin konulu afiş çalışmaları okulumuzuda sergilenmektedir.

emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun; Milli İrade, Demokrasi, İnsan Hakları, Atatürkçülük ve Yurttaşlık kulübü öğrencileri tarafından "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" panosu hazırlandı. Öğrenciler panoyu hazırlarken,haklarının neler olduğu ve insanların hangi milletten olursa olsun din,dil ve ırk olarak birbirlerine eşit oldukları konusundaki bilinci bir kez daha kazanmış oldular.

Bütün dünya el ele olsun, mutluluk baki kalsin, 10 Aralık İnsan Hakları Günü kutlu olsun!

Emeği geçen kulüp rehber öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla, görme ve işitme engellilerle ilgili Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri materyal çalışmaları yapmış ve çalışmalarını sergilemiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Hilal ASLAN’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Moda Tasarım Teknolojisi alanı öğrencilerimiz, Astaş-Juki firmasının katkıları ile sektördeki teknolojik gelişmelerin anlatıldığı bir seminere katıldılar.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

“Benim asıl anlatılacak yanım, öğretmenliğimdir. Topluma, milletime ben öğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın; yoksa kazandığım zaferler, yaptığım öteki işlerle beni anlatmanız pek mühim değildir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvasında okulumuz ilçe 3.sü olmuştur. Emeği geçen ve destek veren tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.